Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen267g88kcal8.8g13.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio267g374kcal7.5g17.4g32g0g
Kirjolohifilee 667g1104kcal111.8g0g73.4g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Tomaattisose tomaattipyree 93g71kcal4.2g12.1g0.2g0.9g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g60g39kcal4.5g5.4g0.3g0.1g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g80g13kcal0.6g2.4g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g401g240kcal6g52.1g0.4g3.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 134g232kcal23.5g0g15.4g0g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6928g4409kcal339.2g218.2g244.6g18.2g
Valittu annoskoko3464g2205kcal169.6g109.1g122.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna1732g1102kcal84.8g54.6g61.2g4.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890