Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 81g715kcal0g0g80.9g0g
Pennepasta, Gallo899g3011kcal112.4g606.7g13.5g53.9g
Herkkusieni 749g119kcal15.7g2.2g2.5g11.2g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Kasvisliemi laimennettu 824g77kcal2.4g3.4g5.9g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton270g189kcal25.6g10.8g5.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g599g84kcal11.4g2.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6936g8418kcal335.6g1253g222.8g132.2g
Valittu annoskoko3468g4209kcal167.8g626.5g111.4g66.1g
Annoskoko puolitettuna1734g2105kcal83.9g313.3g55.7g33.1g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605