Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 84g20kcal1.5g1.9g0.3g1.9g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g28g70kcal3.9g1g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana694g225kcal13.4g12.4g12.4g4.2g
Valittu annoskoko347g113kcal6.7g6.2g6.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna174g56kcal3.4g3.1g3.1g1.1g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607