Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 88g167kcal15.1g4.9g9.6g0.5g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi44g4.4kcal0.7g0.7g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)44g70kcal3.5g1.8g5.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g81g28kcal0.8g5.5g0.4g1.1g
Becel juokseva, annos 10g3.3g22kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g88g289kcal10.5g56.9g1.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g1159kcal61.2g139.6g39.6g19g
Valittu annoskoko348g580kcal30.6g69.8g19.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna174g290kcal15.3g34.9g9.9g4.8g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007