Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g167g214kcal24.9g0g15g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g12g32kcal0.9g5.7g0.6g1.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Korppujauho 10g38kcal1.1g7.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g839kcal65.2g33.2g53.8g4.4g
Valittu annoskoko348g419kcal32.6g16.6g26.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna174g210kcal16.3g8.3g13.5g1.1g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422