Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra251g200kcal42.6g2.5g2.5g0g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g13g73kcal2.7g1.2g6.3g1.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g19g108kcal3.3g1.3g9.3g2.2g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g1314kcal106.6g10.4g94.2g7g
Valittu annoskoko348g657kcal53.3g5.2g47.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna174g329kcal26.7g2.6g23.6g1.8g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136