Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g125g299kcal8.6g47.7g7.9g3.7g
Vuohenjuusto President 10%47g89kcal11.2g0.9g4.7g0g
Basilika, tuore31g13kcal1g1.6g0.2g1.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g3.1g5.2kcal0g0.3g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Pestokastike, yrttikastike 13g61kcal1g0.2g6.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g1020kcal45.4g111.8g43g14.4g
Valittu annoskoko348g510kcal22.7g55.9g21.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna174g255kcal11.4g28g10.8g3.6g
Arvot/100g100g147kcal6.5g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511