Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 50g74kcal10.8g0g3.4g0g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Kidneypapu keitetty 100g29g27kcal2g4.2g0.1g2g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g29g27kcal2g4.3g0.3g2.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 50g17kcal0.6g2.7g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g355kcal31.4g27.8g11.8g13.6g
Valittu annoskoko348g177kcal15.7g13.9g5.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna174g89kcal7.9g7g3g3.4g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179