Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green47g153kcal11.3g23g0.5g5.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g116g41kcal1.2g7.9g0.6g1.6g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lehtikaali 13g5kcal0.4g0.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g509kcal38g64.4g8.6g15.6g
Valittu annoskoko348g254kcal19g32.2g4.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna174g127kcal9.5g16.1g2.2g3.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012