Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 50g53kcal2g9.7g0.4g0.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 83g86kcal2.9g15g0.9g2.4g
Salaatti, jäävuori tuore42g4.2kcal0.5g0.3g0.1g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 77g81kcal17.3g0g1.2g0g
Purjosipuli 29g6.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g58g20kcal0.1g4.1g0.2g1.1g
Persilja 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g505kcal46.8g60g5.8g11.4g
Valittu annoskoko348g252kcal23.4g30g2.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna174g126kcal11.7g15g1.5g2.9g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.6g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211