Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.8g7.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Korianteri, tuore, annos 20g5.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Katkarapu 141g96kcal20.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g623kcal44g20.8g39.6g7g
Valittu annoskoko347g312kcal22g10.4g19.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna174g156kcal11g5.2g9.9g1.8g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228