Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli 27g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 54g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Tomaatti 26g6kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokosokeri0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g56g186kcal9g34.9g1.1g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g773kcal49.2g89.6g22.6g13g
Valittu annoskoko348g386kcal24.6g44.8g11.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna174g193kcal12.3g22.4g5.7g3.3g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413