Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g203g57kcal2.2g9.7g0.8g6.1g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g84g160kcal12.7g0g12.7g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g23g17kcal4.1g0.1g0.2g0g
Auringonkukkaöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g560kcal38.8g22.8g35.8g12.6g
Valittu annoskoko348g280kcal19.4g11.4g17.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna174g140kcal9.7g5.7g9g3.2g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789