Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi163g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 13g29kcal1.7g1.9g0.6g4.7g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1221kcal36.6g243.2g5g20.8g
Valittu annoskoko348g611kcal18.3g121.6g2.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna174g305kcal9.2g60.8g1.3g5.2g
Arvot/100g100g176kcal5.3g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248