Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 80g241kcal0.1g59.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g667g400kcal6.7g30g26.7g0g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Parsa 2667g413kcal34.1g32g5.3g40g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g2466kcal93g258.4g91.6g81.8g
Valittu annoskoko3472g1233kcal46.5g129.2g45.8g40.9g
Annoskoko puolitettuna1736g617kcal23.3g64.6g22.9g20.5g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894