Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g281g2051kcal2.8g2.8g224.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 548g1880kcal55.8g383.5g6.6g19.2g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 281g242kcal8.7g12.4g16.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g478g97kcal2.9g18.1g1.4g6.7g
Oliivi kivetön musta rainbow141g253kcal0.8g8g23.9g0g
Katkarapu 562g384kcal81.1g0g6.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%562g899kcal15.2g15.2g84.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 281g1064kcal78.3g0g84.3g0g
Muna, annos 60g337g295kcal25.5g2.8g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g14331kcal542.2g886.2g937.4g51.8g
Valittu annoskoko3472g7166kcal271.1g443.1g468.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna1736g3583kcal135.6g221.6g234.4g13g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460