Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 560g101kcal3.1g14g2.2g3.9g
Purjosipuli350g67kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g518g181kcal5.2g35.2g2.6g7.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P350g210kcal3.5g15.8g14g2.1g
Kiinankaali 280g56kcal4.4g6.3g0.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g1260kcal46.8g163.8g40.8g48g
Valittu annoskoko3472g630kcal23.4g81.9g20.4g24g
Annoskoko puolitettuna1736g315kcal11.7g41g10.2g12g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441