Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g1121g1367kcal251g0g39.8g0g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g700g35kcal1.1g1.3g2.8g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1401g350kcal18.2g58.8g2.8g0g
Basilika, tuore 35g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g4128kcal556g158.4g130.6g25.8g
Valittu annoskoko3472g2064kcal278g79.2g65.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna1736g1032kcal139g39.6g32.7g6.5g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234