Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 901g1012kcal190.3g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Paprika punainen 563g165kcal5.3g25.3g2.3g10.7g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)450g180kcal5g32.4g2.3g6.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g68g311kcal0.3g0.3g34.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu563g338kcal5.6g25.3g22.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6948g4701kcal436.2g265.6g192.4g73.4g
Valittu annoskoko3474g2350kcal218.1g132.8g96.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna1737g1175kcal109.1g66.4g48.1g18.4g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752