Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali225g47kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.4kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g565kcal41.6g17.8g36g10.2g
Valittu annoskoko348g283kcal20.8g8.9g18g5.1g
Annoskoko puolitettuna174g141kcal10.4g4.5g9g2.6g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213