Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g262g63kcal3.1g8.9g0.5g5.5g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original15g11kcal0.6g1.2g0.4g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g530kcal8.8g25.2g42.4g12.2g
Valittu annoskoko348g265kcal4.4g12.6g21.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna174g132kcal2.2g6.3g10.6g3.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318