Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen50g358kcal0g0g39.8g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g42kcal3.6g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g222kcal6.6g45.3g0.8g2.3g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 66g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mustikka metsä- 66g29kcal0.3g4.2g0.4g2.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1829kcal30g201.8g96.4g9g
Valittu annoskoko348g914kcal15g100.9g48.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna174g457kcal7.5g50.5g24.1g2.3g
Arvot/100g100g263kcal4.3g29g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206