Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g75g263kcal19.5g1.9g20.2g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g18g79kcal3.7g7g4g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 150g36kcal2.7g3.3g0.4g3.4g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät105g105kcal17.3g1.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g965kcal86.4g27g54.8g7g
Valittu annoskoko348g483kcal43.2g13.5g27.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna174g241kcal21.6g6.8g13.7g1.8g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.9g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779