Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Vehnälese 3.3g7.6kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g299kcal0g0g33.3g0g
Porkkanaraaste 200g100g27kcal0.6g5.3g0.2g2.5g
Tomusokeri 1dl=60g25g100kcal0g24.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 50g144kcal5.5g1.5g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1991kcal28.8g235.2g101.4g9.6g
Valittu annoskoko348g995kcal14.4g117.6g50.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna174g498kcal7.2g58.8g25.4g2.4g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696