Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g33g150kcal2.6g22.7g5.3g1.2g
Suolapähkinä, taffel8.3g53kcal2.3g1.2g4.4g0.6g
Suklaa tumma 17g86kcal0.6g8.9g5.2g0.9g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 83g139kcal6.2g3.3g10.8g2.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 10g29kcal1.5g0g2.5g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g42g241kcal12.3g4.8g19.2g3.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen17g91kcal1.8g8.2g5.5g0.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5g20kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g2163kcal66.4g180.6g128.6g17.4g
Valittu annoskoko348g1082kcal33.2g90.3g64.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna174g541kcal16.6g45.2g32.2g4.4g
Arvot/100g100g311kcal9.5g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882