Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g238kcal7.1g48.5g0.8g2.4g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%36g80kcal1.1g1.8g7.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.5g0g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Mansikkahillo 75g171kcal0.4g40.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1363kcal27.8g217.2g38.4g6.2g
Valittu annoskoko348g681kcal13.9g108.6g19.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna174g341kcal7g54.3g9.6g1.6g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262