Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g38g26kcal4.5g1.5g0.2g0g
Rypsiöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g201g673kcal27.7g128.8g4.6g12.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g20g71kcal5.2g0.5g5.4g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g10g21kcal2g0.6g1.2g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g10g8.8kcal1.6g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g2059kcal82.4g265.8g73.6g24.2g
Valittu annoskoko348g1029kcal41.2g132.9g36.8g12.1g
Annoskoko puolitettuna174g515kcal20.6g66.5g18.4g6.1g
Arvot/100g100g296kcal11.8g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149