Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Sokeri 75g302kcal0g74.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g91kcal0.1g0.1g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta97g349kcal12.6g67.8g2g3.4g
Kookoshiutale 8.7g57kcal0.7g0.6g5.6g1.4g
Hasselpähkinä 16g104kcal2.3g0.5g9.8g2.8g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)48g225kcal2g29.1g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g2469kcal49.6g359g87.8g15.2g
Valittu annoskoko348g1235kcal24.8g179.5g43.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna174g617kcal12.4g89.8g22g3.8g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316