Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g7.5g8.2kcal0.1g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)100g80kcal16.6g0g1g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl63g75kcal2.1g2.2g6.2g0g
Tomaatti 33g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g419kcal42g22.2g15.4g6g
Valittu annoskoko348g210kcal21g11.1g7.7g3g
Annoskoko puolitettuna174g105kcal10.5g5.6g3.9g1.5g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239