Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 50g54kcal4.2g7g0.2g3.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 25g80kcal6.1g11.4g0.5g2.2g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5g7.2kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g404kcal23.8g53g6.8g16.6g
Valittu annoskoko348g202kcal11.9g26.5g3.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna174g101kcal6g13.3g1.7g4.2g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829