Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g4.4g5.7kcal0.2g1g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g78g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Keittojuures, Pirkka31g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g47g43kcal8.9g0g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen20g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g28g19kcal4.2g0g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g272kcal30.6g31.2g2.4g2.4g
Valittu annoskoko348g136kcal15.3g15.6g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna174g68kcal7.7g7.8g0.6g0.6g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514