Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g100g23kcal1.4g3.4g0.4g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g10g10kcal0.4g1.7g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Chili paprika punainen2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.7g6.2kcal0.7g0.8g0g0g
Basilika, tuore1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g108kcal6g17.6g1g1.8g
Valittu annoskoko348g54kcal3g8.8g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna174g27kcal1.5g4.4g0.3g0.5g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941