Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprika keltainen 44g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)88g35kcal1.5g7.2g0.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 55g76kcal10.3g0g3.8g0g
Valkokaali keräkaali 88g24kcal1g3.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g340kcal28g34g9g8.4g
Valittu annoskoko348g170kcal14g17g4.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna174g85kcal7g8.5g2.3g2.1g
Arvot/100g100g49kcal4g4.9g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104248