Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g219g44kcal1.3g8.3g0.7g13.1g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g87g295kcal10.9g58.7g1.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g810kcal25.8g138.4g17.2g38g
Valittu annoskoko348g405kcal12.9g69.2g8.6g19g
Annoskoko puolitettuna174g203kcal6.5g34.6g4.3g9.5g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828