Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 27g147kcal0.2g0.2g16.4g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.3g0.4g1.1g
Grahamjauho 27g89kcal2.9g16.4g0.6g2.7g
Mustikka metsä- 109g48kcal0.5g7g0.7g3.6g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g22g26kcal0.6g0.9g2.2g0g
Rahka Milbona55g37kcal6.7g2.1g0.1g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1318kcal37.8g172.8g48.4g14.8g
Valittu annoskoko348g659kcal18.9g86.4g24.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna174g330kcal9.5g43.2g12.1g3.7g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163