LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Katkarapu 125g86kcal18g0g1.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 50g153kcal1.7g2.1g15g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.7g7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Emmental, sinileima50g190kcal14.5g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g1423kcal84.4g7.8g115.8g0.4g
Valittu annoskoko348g712kcal42.2g3.9g57.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna174g356kcal21.1g2g29g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996