Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g77g130kcal15.3g0g7.7g0g
Peruna, uusi 57g44kcal1g9.2g0.1g0.6g
Sipuli kuivattu 2.2g6kcal0.2g0.8g0g0.8g
Keittojuurekset, apetit44g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.4g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.6g5.3kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g406kcal34.4g26.2g17.2g5.2g
Valittu annoskoko348g203kcal17.2g13.1g8.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna174g102kcal8.6g6.6g4.3g1.3g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125