Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado103g47kcal0.6g11.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 96g33kcal2g4.2g0.2g2.5g
Parsa 81g13kcal1g1g0.2g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Hunaja 6.6g22kcal0g5.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea39g3.9kcal0.4g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g397kcal8g44.6g18.6g8.4g
Valittu annoskoko348g198kcal4g22.3g9.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna174g99kcal2g11.2g4.7g2.1g
Arvot/100g100g57kcal1.1g6.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739