Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g11g37kcal0.6g8.1g0.2g0.2g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 125g48kcal1.3g8.6g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)63g29kcal2g3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss9g31kcal2.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g503kcal34.8g40.6g20.8g7g
Valittu annoskoko348g252kcal17.4g20.3g10.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna174g126kcal8.7g10.2g5.2g1.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796