Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.9g58kcal0.1g0.1g6.3g0g
Siirappi, tumma7.9g25kcal0g5.8g0g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g62kcal2.1g12.6g0.4g0.5g
Oivariini, 60 (100g)17g93kcal0.2g0.2g10.2g0g
Liivatelehti, gelatiini4.5g16kcal3.9g0g0g0g
Flora vispi 20%56g124kcal1.7g2.8g11.3g0g
Flora Vanilla 12%56g107kcal2.5g9g6.8g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g68g183kcal5.4g8.1g13.5g0g
Puolukka 68g26kcal0.3g4.6g0.3g1.8g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g1648kcal33.2g148.2g98.2g4.6g
Valittu annoskoko349g824kcal16.6g74.1g49.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna174g412kcal8.3g37.1g24.6g1.2g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137