Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria150g216kcal24g3.7g11.1g0g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g38g24kcal0.6g1.5g1.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%19g43kcal5.4g0.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g928kcal86.4g15g55.4g4.6g
Valittu annoskoko349g464kcal43.2g7.5g27.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna174g232kcal21.6g3.8g13.9g1.2g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311