Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 113g40kcal0.2g8g0.1g2.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 42g225kcal0.1g0.1g25.4g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Maapähkinä 20g112kcal5g2.6g8.5g3.1g
Korppujauho 56g206kcal5.9g42.2g0.6g3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g5.6g19kcal0.7g3.4g0.2g0.7g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 14g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g1752kcal36.4g213.4g79.2g18.2g
Valittu annoskoko349g876kcal18.2g106.7g39.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna174g438kcal9.1g53.4g19.8g4.6g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.6g11.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739