Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Herkkusieni 68g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Paprika keltainen 27g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.2g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g6.7g4.7kcal0.5g0.6g0.2g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g6.7g15kcal0g3.6g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g2.2g7.5kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee108g111kcal24.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g396kcal63.2g18.2g5g8.4g
Valittu annoskoko349g198kcal31.6g9.1g2.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna174g99kcal15.8g4.6g1.3g2.1g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369