Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 37g122kcal3.9g22.5g0.8g3.7g
Mustikka metsä- 68g30kcal0.3g4.3g0.4g2.2g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g458kcal8.4g91.8g2.4g11.8g
Valittu annoskoko349g229kcal4.2g45.9g1.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna174g115kcal2.1g23g0.6g3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729