Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g113g27kcal2g3.4g0.6g2.1g
Sipulikuutiot rainbow113g11kcal1.7g1.7g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)11g71kcal0g0g7.9g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki113g169kcal1.1g6.7g14.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g556kcal9.6g23.6g46.2g5.8g
Valittu annoskoko349g278kcal4.8g11.8g23.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna174g139kcal2.4g5.9g11.6g1.5g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888