Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 125g152kcal26.5g0g5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika vihreä 53g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi22g19kcal1g3.5g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%62g38kcal0.7g1.7g3.1g0g
Smetana, Valio, hyla31g122kcal0.6g0.8g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g718kcal60g20.2g43.4g4g
Valittu annoskoko349g359kcal30g10.1g21.7g2g
Annoskoko puolitettuna174g180kcal15g5.1g10.9g1g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162