Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala56g135kcal6.2g24.7g1.1g6.7g
Tonnikala vedessä 129g135kcal29g0g1.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Polar 5% juusto56g96kcal17.4g0g2.8g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g23g25kcal4g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana697g815kcal114.2g56.6g13.6g15.8g
Valittu annoskoko349g408kcal57.1g28.3g6.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna174g204kcal28.6g14.2g3.4g4g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391