Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1803g1512kcal329.1g0g19.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g120g77kcal4.2g0.2g30.1g0g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)301g962kcal111.2g0.1g57.1g0g
Korppujauho 120g440kcal12.6g90g1.2g6.4g
Maitojauhe rasvaton 90g321kcal29.2g47.7g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 902g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g8218kcal972.6g276g398.6g12.8g
Valittu annoskoko3480g4109kcal486.3g138g199.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna1740g2055kcal243.2g69g99.7g3.2g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171