Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 565g2295kcal0g564.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 399g501kcal43.9g1g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1113kcal33g227g3.9g11.3g
Vehnälese 33g76kcal4.4g5.1g1.5g12.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g33g121kcal1.2g26.5g1.2g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g67kcal0g16.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl333g2993kcal0g0g332.5g0g
Porkkanaraaste 200g998g269kcal6g52.9g2g24.9g
Tomusokeri 1dl=60g249g998kcal0g249.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 499g1440kcal54.9g15g129.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g19907kcal288.6g2355.2g1013.6g97.6g
Valittu annoskoko3480g9954kcal144.3g1177.6g506.8g48.8g
Annoskoko puolitettuna1740g4977kcal72.2g588.8g253.4g24.4g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696