Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g900g1530kcal171g0g90g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Kantarelli 300g52kcal5.5g1.2g1.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g5734kcal427.8g181.6g342.4g50.8g
Valittu annoskoko3480g2867kcal213.9g90.8g171.2g25.4g
Annoskoko puolitettuna1740g1434kcal107g45.4g85.6g12.7g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993